Happy Recruitment

phonelink

People

Wat is de ideale Employee Experience?

favorite_outline

Win-Win effect

Happy Medewerkers – Tevreden klanten

landscape

Ambassadeurs

Reputatie en Word of Mouth.

Happy Personeel

Hoewel het woord Happy nu bij allerlei bedrijfsnamen en situaties wordt toegepast in Nederland, blijf ik het qua begrijpelijkheid een mooie term vinden.

Tevreden personeel zou zich eigenlijk geen personeel moeten voelen. Het is meer dan dat: ze zijn ambassadeurs, het uithangbord, de ….
Het belang van tevreden medewerkers is moeilijk uit te drukken in geld of waarde. Ze vormen de smeerolie van een afdeling en zorgen dat die goed draait. Zonder dat, loopt de motor (lees: het productie/service proces) vast. Ben je benieuwd op welke manieren happy personeel in jouw organisatie te vinden is, te kweken en extern ook het uithangbord te laten zijn bij de werving van nieuwe medewerkers en zelfs klanten? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.

Strategie aanzetten

Happy klanten maken je blij

Jouw bedrijf wil Happy Klanten. Continuïteit van omzet en zeer waarschijnlijk ook groei in de toekomst. Een goede keuze. Maar pas op: maak het geen verhaal dat alleen op papier en in plannen staat. Laat het leven, in alle activiteiten en het DNA van je bedrijf of organisatie.

Interesse? Neem dan gerust contact met me op, want ik je helpen. Helaas niet met een toverformule zodat alles in een keer is opgelost. Wel met een gestructureerde aanpak, ervaring, enthousiasme en energie.

Ik begrijp de achterliggende wensen van structurele groei, marktaandeel, klanttevredenheid en/of winst. Samen met directie, management en andere stakeholders werk ik dit uit in een pragmatische (marketing) strategie, eventueel met marktonderzoek en uitwerking naar roadmaps.

STOP SCHETSEN. BEGIN TE BOUWEN.

Hoe langer je doorgaat om het perfecte plan te schrijven, des te langer het duurt voor je resultaat bereikt. Want je wilt nu toch Happy Personeel en continuïteit voor je bedrijf? Dat vereist inzet, uitvoering, vallen en opstaan. Met een plan  waarbij ik je kan helpen.

HAPPY MEDEWERKERS

Menu